READING

Έτσι αντιγράφουν τ’ αμερικάνικα…...

Έτσι αντιγράφουν τ’ αμερικάνικα…

Βλέπεις κλιπ, ακούς στίχους κι η πρώτη σκέψη είναι «επιτέλους»… Επιτέλους ρε φίλε, κάποιος βρέθηκε να πει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι…

Εισβολέας και Νταβέλης, Λιάκος και Μάριος αν προτιμάς, έβγαλαν τραγουδάρα αποδεικνύοντας ότι τα πιο ωραία μηνύματα τελικά τα περνάς μέσα από τη σάτιρα. Όλη η παιδεία του Νεοελληνάρα στο δίστιχο «έτσι αντιγράφω τ’ αμερικάνικα και στο Μενίδι ψήνω λουκάνικα» και στο μείγμα τραπ και νεοτσιφτετελιού.

Τι εννοείς δεν το είδες ακόμα;

Ναι, το κλιπ τα σπάει. Ο Είσβο με τα chains και το ανοιχτό πουκάμισο σε πείθει απόλυτα για trapper που την είδε Θεός (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε), όπως κι ο Νταβέλης για λαϊκός βάρδος άλλης δεκαετίας. Αυτό, όμως, που προσωπικά γουστάρω περισσότερο είναι τα skills, ρε φίλε, που έχουν κι οι δύο. Ο Λιάκος αποδεικνύει ότι μπορεί να ραπάρει ότι του καυλώσει και να το κάνει και πολύ καλά κι από την άλλη ο Μάριος βγάζει κάτι αμανέδες που σ’ αφήνει μαλάκα!

Κι όλα αυτά πασπαλισμένα με χιούμορ και στίχο που σκοτώνει. Βαλμένα στη σειρά που «πρέπει» για να σε κάνουν να σκεφτείς τι παίζει γύρω σου. Μια νέα «τάση», κάθε άλλο παρά ακίνδυνη. Όμως, γιατί να τα πω εγώ; Ο Λιάκος τα είπε καλύτερα στην προσωπική του σελίδα.

Enjoy!

«Εν έτη 2019 δεν θα μπορούσε κανείς να προσπεράσει αυτην την νέα αμερικανική τάση που προβάλλει ένα αρνητικό πρότυπο 
Όπλα, ναρκωτικά, σεξισμός, χρήμα,
δεν μπορείς όλα αυτά να τα παραβλέψεις έτσι απλά, ειδικότερα όταν το φάσμα των ηλικιών που ασκούν επιρροή, είναι από 10 έως 18…
Δεν αναιρώ το συγκεκριμένο είδος μουσικής, ίσα, ίσα υπάρχουν αξιόλογοι καλλιτέχνες, με πολύ δυνατές παραγωγές, θεωρώ όμως ότι το επάγγελμα του μουσικού δεν είναι απλά μια δουλειά είναι και λειτούργημα και έχουμε χρέος απέναντι σε αυτούς που μας ακούνε, ειδικότερα στις νεότερες ηλικίες.

Σε αυτήν την φάση τις ζωής μου, ωντας πατέρας και μουσικός, που βλέπω το παιδί μου να διαμορφώνει χαρακτήρα βάση επιρροών και ακουσμάτων, νιώθω δύο φορές υπεύθυνος,
Κανένας ευσυνείδητος καλλιτέχνης δεν θα έδινε στη νέα γενιά τέτοιου είδους παιδεία, είναι άσχημο να διαδίδεται σαν μόδα, το να είναι κάποιος σεξιστής η ναρκέμπορος, θα μπορούσα άνετα να έρθω σε αντιπαράθεση, όμως δεν θα το κάνω γιατί βρέθηκα και γω σε αυτήν την ηλικία που έκανα ανωριμότητες, δεν το παίζω Άγιος για κανένα λόγο, απλα τα λάθη μας κάποια στιγμή έρχονται και μας καπελώνουν..
Έτσι σκέφτηκαμε να δώσουμε μια χιουμοριστική χροιά στα πράγματα, γιατί γουστάρουμε τον χαβαλέ πάνω από όλα, άλλωστε μέσω του χιούμορ βγαίναν πάντα τα πιο δυνατά μηνύματα.
ελπίζω να σας το μεταδώσαμε και να καταλάβατε τον λόγο που έγινε αυτό το βίντεο.

Υσ. Για όσους πιστεύουν ότι έγινα trapper είναι βαριά τα chain και δεν μπορεί να τα σηκώσει ο γέρικος λαιμός μου.»

Εν έτη 2019 δεν θα μπορούσε κανείς να προσπεράσει αυτην την νέα αμερικανική τάση που προβάλλει ένα αρνητικό…

Gepostet von Eisvoleas am Dienstag, 12. November 2019

Και κάπως έτσι, μπαίνουν όλα στη θέση τους. Μια τραγουδάρα που μέσω του χιούμορ σου περνάει τα πιο σωστά μηνύματα. Όσα κείμενα κι αν γράψουμε, πάντα ένα τέτοιο κομμάτι θα μας ξεπερνάει.

Λιάκο, Μάριε… ευχαριστούμε!

 

Μόνο αγάπη,

V

 


RELATED POST

INSTAGRAM
Κουρδιστείτε.....