ΛΕΞ: Τίποτα στον κόσμο

ΛΕΞ - Τίποτα στον κόσμο

Αν οι τάσεις στο Youtube λένε την αλήθεια, τότε υπάρχει ελπίδα.

Ο λόγος; 3 γράμματα. Λ-Ε-Ξ. Τις ίδιες μέρες που κυκλοφορεί ο Snoop-αρος με KAAN και Φουρέιρα, σου σκάει ο ΛΕΞ το «Τίποτα στον κόσμο» και κατακτά την κορυφή του Youtube, ρίχνοντας τους άλλους στο #2. Έτσι απλά. Γιατί μπορεί. 1luv!

Από το Σάββατο μια καύλα στάζει από τα ηχεία και τις οθόνες μας. ΛΕΞΑΡΟΣ. Καινούριο clip. Κομματάρα. Και χαμογελάρα. Ναι, ειδικά το τελευταίο έχει ευχαριστήσει πολλούς, μιας κι είναι σπάνιο στα clip.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις από πού να το πρωτοπιάσεις. Οι στίχοι; Μιλάνε μέσα σου. Ειδικά η αφιέρωση στη μάνα του, τσακίζει κόκαλα. Τόσο ανθρώπινο, τόσο ωμό, τόσο καθημερινό και τόσο συναισθηματικό μαζί. Σαν αυτό το «πληρωμένοι όλοι οι λογαριασμοί μου», που νιώθεις την ανακούφισή του όταν γράφτηκε σαν να πλήρωσες τους δικούς σου. Η παραγωγή; Ο Dof Twogee κεντάει. Του έχει δώσει την ατμόσφαιρα που χρειάζεται για να δέσει με τους στίχους. Το clip; Ειδικά αυτό είναι που αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η αισθητική σε ό,τι κάνουμε. Τα χρώματα, τα acts, οι εναλλαγές στα σκηνικά σου δίνουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Βέβαια, όλα τα παραπάνω δεν θα έλεγαν τίποτα απολύτως αν δεν τα έλεγε ένας τύπος σαν τον ΛΕΞ. Κάθε φορά κι ένα βήμα πιο μπροστά από εκεί που ήταν στα προηγούμενα κομμάτια του. Κάθε φορά και πιο βελτιωμένος. Κάθε φορά τον ακούς και τον νιώθεις πιο δικό σου άνθρωπο.

Αν αυτή είναι η εισαγωγή για τον καινούριο δίσκο, έχουμε να περιμένουμε πολλά. ΛΕΞ όρμα τους! Γάμα την εικόνα τους! Τι φάση; Σου φάνηκε υπερβολική η εισαγωγή; Για σκέψου: Πόσα παιδιά 12-18 λιώνουν ακούγοντας trap (!!!), χαρίζοντας κάτι M views; Για κάθε «τέτοιο» παιδί, υπάρχουν άλλα 2 που έκαναν #1 τον ΛΕΞ σε λίγες ώρες, χωρίς πληρωμένα views, χωρίς διαφήμιση, χωρίς τίποτα. Μόνος του. Με κάτι τόνους ταλέντου και καύλας για μουσική. Κανείς δεν το είδε να έρχεται. Κι αυτό είναι που το κάνει πιο γλυκό.

Αν είσαι Αθήνα και θες να δεις τον ΛΕΞ, αυτή την Τετάρτη, στα γενέθλια του Παύλου, θα είναι στο Rap Monsters στο Piraeus 117 Academy.

O ΛΕΞ είναι η απόδειξη ότι με το να κράζεις την κατάντια του hip hop δε θα το κάνεις καλύτερο. Καλύτερο θα γίνει μόνο αν κάθε φορά βελτιώνεσαι, δίνεις την αλήθεια σου και φτιάχνεις κομμάτια που αξίζει να μείνουν στο χρόνο. «Με χαιρετάν σε γλώσσες που δεν ξέρω και μ’ αρέσει» λέει κλείνοντας κι αφήνει ένα χαμόγελο και σε μας. Αυτό.

 

1luv!

V

Credits για το clip

Produced by Dof Twogee
Composition by Dof Twogee & Jon for Damned United
Mix – Mastering by Skive (Rough Note Studios – Θεσσαλονίκη)

Created & Directed by Angel Saft
Director of Photography: Konstantinos Kiousis
Steadycam: Xaris Pallas
Camera Assistant : Angelos Apergis
Set Designer: Daphne Alberti Larejack
Production Manager: Dimitris Voutos
Prop Master: Marios Poulos
Gaffer: Vangelis Kalavretinos
Production Company: Crystal View

 

  • Η κεντρική φωτό είναι από το Facebook του ΛΕΞ.

 


RELATED POST

INSTAGRAM
Κουρδιστείτε.....