Διαγωνισμός Sofar Athens

To kourdistiri.gr και το Sofar Athens δίνουν σε δύο τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν από κοντά μία μυστική συναυλία σε σαλόνι!!!

Γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας στα σχόλια, μπαίνετε στην κλήρωση για δύο διπλές προσκλήσεις για το live στις 22 Δεκεμβρίου.

Ας δούμε όμως τι έιναι το Sofar…

Μυστικές συναυλίες σε σαλόνια. Καλώς ήρθατε στο Sofar Athens !

To Sofar Sounds, είναι μία μουσική κοινότητα που σχηματίστηκε το 2009 σε ένα διαμέρισμα του Λονδίνου και εκτείνεται πλέον σε όλο τον κόσμο. Αφορμή ήταν η απογοήτευση των μουσικών από τα συνηθισμένα προβλήματα των συναυλιών : θόρυβος κι έλλειψη ενδιαφέροντος του κοινού. Άρχισαν έτσι να παίζουν σε ατμόσφαιρα παρέας, σε επιλεγμένο κοινό και χώρους οικείους -σπιτιών ως επί το πλείστον- ώστε να φέρουν πίσω τη μαγεία της ζωντανής μουσικής. Από την Νέα Υόρκη και L.A. στην Βραζιλία, το Βερολίνο ..μέχρι την Μελβούρνη και την Νότια Αφρική. Κάθε μήνα , πάνω από 300 πόλεις κάνουν μυστικές συναυλίες σε σαλόνια.

Το Sofar έφτασε πριν από σχεδόν 2 χρόνια από τον Αλέξανδρο και την Μαρία-Χριστίνα στην Αθήνα κι δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το Sofar Athens.

 Για να γίνετε μέλη (δωρεάν) της Sofar κοινότητας κάνετε 

1.εγγραφή (join us) στη σελίδα του Sofar Sounds για να λαμβάνετε email με τις ημερομηνίες των συναυλιών και 

2. Κάνετε Apply κάθε φορά που θέλετε να λάβετε την πρόσκλησή σας για την μυστική συναυλία του μήνα που επιλέξατε.

 website: http://www.sofarsounds.com/athensgreece
facebook page: https://www.facebook.com/sofarsoundsathensgreece

 


INSTAGRAM
Κουρδιστείτε.....