Ντοκιμαντέρ: Greek Rock Revolution

Μπορεί να μην εκτιμάμε όλοι την ελληνική rock σκηνή, όπως συμβαίνει με όλα αυτά που δεν εκτιμάμε όμως, κάποιος άλλος, ξένος, βρέθηκε όχι μόνο να την εκτιμήσει, αλλά να γυρίσει ντοκιμαντέρ πάνω σε αυτή. Το “δεν εκτιμάμε” έχει διάφορες αιτίες. Ίσως για κάποιους δεν είναι αρκετά mainstream για να ακούσουν, ενώ για άλλους μπορεί να περνάει αδιάφορη, και μην ξεχνάμε όσους, για διάφορους λόγους, δεν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αρκετά για να την εκτιμήσουν. Το τελευταίο, στην εποχή του internet και του YouTube θεωρώ ότι δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψεις μουσική, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Όποιος και να είναι ο λόγος όμως, η εγχώρια rock σκηνή, είναι εδώ και δείχνει να ανθίζει εντός και εκτός συνόρων. Αυτό παρατήρησε και ο Ισπανός σκηνοθέτης Miguel Cano, και πήρε την απόφαση να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για την rock σκηνή μας. Ξεκίνησε τα γυρίσματα τον περασμένο Σεπτέμβρη, και από τότε, έχει πάρει συνεντεύξεις, και έχει βιντεοσκοπήσει τις συναυλίες των Planet Of Zeus, Naxatras, Nightstalker, Puta Volcano, 1000Mods, Tuber και Villagers Of Ioannina City σε όλη την Ελλάδα.

Το ντοκιμαντέρ αυτή την στιγμή βρίσκεται στα τελευταία στάδια παραγωγής του, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και θα έχει διάρκεια 95 λεπτά. Στόχος είναι να παρουσιαστεί πρώτα στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ ταινιών και έπειτα να γίνει διαθέσιμο για το ευρύ κοινό μέσω την τηλεόρασης, του σινεμά αλλά και Online.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ, ενώ παραθέτουμε και την σελίδα του, για περισσότερες πληροφορίες για το Greek Rock Revolution” καθώς και άλλα project του σκηνοθέτη.

Σελίδα του σκηνοθέτη: http://mrchallengefilms.com/documentaries/Greek-Rock-Revolution

Βίντεο:


RELATED POST

INSTAGRAM
Κουρδιστείτε.....